Akrilik Boya Fiyatları Ne Kadar?

22-02-2021 11:18
Akrilik Boya Fiyatları Ne Kadar?
Akrilik boya fiyatları ne kadar, evde hobi amaçlı sanatsal faaliyetlere başlayacak kişilerin en çok sorduğu sorulardan bir tanesidir. Akrilik boyalar ile ahşap ya da polyester objeleri boyayabilir, evinizdeki eski mobilyalara şık bir görünüm kazandırabilirsiniz. Bu yazımda akrilik boya fiyatları en ucuz ve en pahalı ne kadar sizlere anlatmaya çalışacağım. Ayrıca bu boya hakkında fikri olmayanlar için de ufak bir bilgilendirme yapacağım.

Akrilik Boya Nedir?

Ahşap, polyester, metal, cam vb. yüzeyleri boyamak amacıyla kullanılan su bazlı boyalara akrilik boya denir. Uygulama kolaylığı, fiyat uygunluğu ve daha birçok faktör akrilik boyayı diğer boyaların arasında öne çıkarmıştır. Özellikle boya yapmaya yeni başlayacaksanız ve hangi boyayı alsam diye düşünüyorsanız kesinlikle akrilik boya satın almanızı öneririm.

Akrilik Boya Markaları Nelerdir?

Birçok akrilik boya markası bulunmaktadır. Bunların arasında piyasada en çok tercih edilenleri; Rich, Cadence, Artdeco ve Nova Color’dur. Web sitemiz urunsec.com’da bu akrilik boya markalarının tamamı uygun fiyatlarla bulunmaktadır.
Peki piyasada akrilik boya fiyatları ortalama olarak ne kadar? Gelin bu sorunun cevabına birlikte göz atalım.

Akrilik Boya Fiyatları

Öncelikle markadan markaya göre akrilik boya fiyatının değişkenlik gösterdiğini söylemeliyim. Fakat üç aşağı beş yukarı markaların akrilik boya fiyatları birbirine yakındır. Bunun dışında alacağınız boyanın litresi de fiyatına doğrudan etki eden faktörlerden biridir. Aşağıda bir liste halinde kendi sitemizdeki akrilik boya fiyatlarını sizlerle paylaşacağım. Ürünseç olarak kaliteli ürünü uygun fiyatla müşterilerimizle buluşturma prensibinde olduğumuz için fiyatlarımızın piyasaya göre çok daha uygun olduğunu söyleyebilirim. Dolayısıyla bizim fiyatlarımızın bizim sitemizde geçerli olduğunu unutmayın. Herhangi bir sanatsal malzemeler satan yerde akrilik boya fiyatları daha pahalı olacaktır.

•Artdeco Akrilik Boya 140 ml Fiyatı: 6.95 TL
•Rich Akrilik Boya 260 cc Fiyatı: 19 TL
•Cadence Akrilik Boya 120 ml Fiyatı: 10 TL
•Nova Color Akrilik Boya 100 gr Fiyatı: 10,90 TL
 
Bütün bu belirttiğim akrilik boya markalarına ve daha fazlasına akrilik boya kategorimizden ulaşabilirsiniz.

Akrilik Boya Fiyatları Set

Akrilik boyaları kullanarak ahşap ve polyester obje, tuval gibi birçok nesneyi boyayabilirsiniz. Bunun dışında boyayı yüzeye uygulamak için de çeşitli malzemelere ihtiyacınız vardır. ÜrünSeç olarak bunu da düşündük ve sizler için her ihtiyacınızı karşılayacak akrilik boya seti oluşturduk.

Set İçeriği: 6 adet Artdeco akrilik boya, 2 adet fırça, 1 adet vernik ve 1 adet de akrilik boya ile boyanması için ahşap kutu.
Bu setimizin fiyatı da ÜrünSeç’e özel olarak 49 TL.
 

Akrilik Boya Fiyatları En Ucuz

Akrilik boyaların miktarı azaldıkça aynı oranda fiyatları da düşüyor. Web sitemizde bulunan 30 cc Rich akrilik boyanın fiyatı 2.99 TL. En ucuz akrilik boya fiyatı bu şekilde.

Akrilik Boya Fiyatları Kapıda Ödeme

Bazı kişiler internetten alışveriş yaparken kredi kartlarını kullanmak istemezler. Çoğu e-ticaret sitesi de ne yazık ki buna imkan tanımaz. Ürünseç olarak kapıda ödeme imkanı ile kredi kartı kullanmak istemeyen müşterilerimizin de alışveriş yapmalarına olanak sağlıyoruz. Akrilik boya çeşitleri kapıda ödeme imkanı ile ÜrünSeç’te.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.