AYT Matematik Deneme Önerileri 2021

27-03-2021 17:26
AYT Matematik Deneme Önerileri 2021
YKS iki basamaklı bir sınavdır. Bunlardan ilki TYT ikincisi ise AYT’dir. TYT tüm adaylar için ortak sorulardan oluşurken AYT’de öğrenciler kendi bölümlerine göre sınava girerler. AYT matematik özellikle sayısalcıların yüksek net yapması gereken en belirleyici derslerden biridir. Öğrenciler matematiğe ön yargıyla yaklaşsalar da doğru kaynaktan doğru şekilde çalışıldığında aslında o kadar da zor bir ders değildir. Bu yazımda AYT matematik deneme önerileri yaparak öğrencilere doğru kaynak seçiminde birazcık da olsa katkı sağlamak istiyorum.

AYT Matematik Deneme Önerileri

Listeyi oluştururken denemeleri herhangi bir kıyasa göre sıralamadım. İlk sıradaki deneme ile son sıradaki deneme arasında kalite farkı bulunmamaktadır. Açıklamasını okuduktan sonra içinize sinen denemeyi alıp gönül rahatlığıyla çözebilirsiniz.
 
 
AYT Matematik

Bilinçsel Yayınları Testmatik AYT Matematik Denemeleri

2021 yılında piyasaya çıkan Bilinçsel Yayınları, piyasaya sürdüğü YKS denemeleri ile adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Özellikle Testmatik serisi yeni nesil soruları ile dikkat çekiyor. Gerçek AYT ile aynı zorluk seviyesine sahip ÖSYM tarzı bir deneme arıyorsanız Bilinçsel Yayınları AYT Matematik Denemeleri tam size göre.

Esen Yayınları AYT Matematik Çözümlü 4 Deneme Sınavı

Deneme çözmeye yeni başlayacaksanız, birazcık da olsa denemelere karşı önyargınız varsa çözmeniz gereken deneme Esen Yayınları AYT Matematik 4 Deneme Sınavı. İçerisinde zor soru neredeyse hiç bulunmuyor. Orta seviye soru da oldukça az. Kolay olarak kabul edebileceğimiz bu denemeyi başlangıçta kullanabilirsiniz.

345 Yayınları AYT Matematik Denemesi 12’li

AYT matematik temelim iyi, deneme çözmeye de alıştım ama çok da zor sorularla uğraşmak istemiyorum diyorsanız 345 Yayınları AYT Matematik Denemesini tercih edebilirsiniz. Evet ÜçDörtBeş genelde sorduğu zor sorular ile bilinir. Fakat bu bir önyargıdır. ÜçDörtBeş’in çok zor denemeleri olduğu gibi çok kolay ya da orta seviye denemeleri de mevcut. AYT matematik 12’li deneme sınavı da onlardan biri. İlk denemeleri oldukça kolayken 12. Denemeye doğru zorluk seviyesi artış gösteriyor.

Bilinçsel Yayınları AYT Testmatik Limit Türev İntegral Denemeleri

Limit, Türev ve İntegral konuları AYT matematiğin üç silahşörü olarak bilinir. AYT matematiğin yarısı bu konulardan oluşur. Dolayısıyla AYT matematikte yüksek net yapmak isteyen öğrenciler bu üç konuya da ekstra olarak çalışmalıdırlar. Bilinçsel Yayınları Limit Türev İntegral denemeleri ÖSYM ile aynı zorluk seviyesine sahip, sınavdan önce mutlaka çözülmesi gereken bir kitap.

Hız ve Renk Yayınları  AYT Matematik Denemeleri

Tıpkı ÜçDörtBeş gibi Hız ve Renk Yayınları da kolaydan zora doğru giden bir sisteme sahip. İlk denemeler oldukça kolayken son denemelerde zorluk üst seviyelere çıkıyor. Başlangıçtaki denemelerin kolay seviye olması hem öğrenciyi motive etmesi açısından hem de temel oluşturması açısından oldukça faydalı. Şahsen ben de tamamı zor ya da tamamı kolay seviye denemelerin yerine dağılımın bu şekilde yapıldığı denemeleri daha çok seviyorum.


Bilgi Sarmal AYT Matematik Deneme Sınavı

Bilgi Sarmal, kaliteli soru bankaları ve denemeleri ile öğrenciler arasında belirli bir popülerliğe ulaşmış her öğrencinin çözmesi gereken kaynaklardan bir diğeri. Orta – zor yani ÖSYM ile aynı zorluk seviyesine sahip bir deneme arıyorsanız Bilgi Sarmal’ı çözebilirsiniz.

Bu yazımda üniversite sınavına girecek öğrenciler için elimden geldiğince AYT matematik deneme önerileri yapmaya çalıştım. Umarım faydalı bir yazı olmuştur.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.