Bilinçsel Yayınları AYT Matematik Soru Bankası 2022 Çıktı

14-09-2021 13:14
Bilinçsel Yayınları AYT Matematik Soru Bankası 2022 Çıktı
Sevgili Öğrenciler ve Değerli Öğretmen Arkadaşlar;

Büyük bir özveriyle hazırlanan kitabımızın matematik dünyanıza ışık tutmasını, uzun ve yorucu olan eğitim hayatınıza katkıda bulunmasını en içten duygularımızla temenni ederiz.
 
Kitabımız;
  • MEB kazanım esasları ve sıralaması baz alınarak hazırlanmıştır.
  • Sorularımız, ÖSYM'nin daha önce sorduğu soru tarzları ve ileride sorabileceği tahmini soru tarzları çerçevesinde hazırlanmıştır.
  • Her bir konu başlığının altında yer alan sorularımız, öğrenim safhanızı temellendirmek için aşamalı bilgiler kullanılarak hazırlanmıştır.
  • Her bir sorunun sorulma amacı olup, bu amaç bir sonraki soruya yada konuya hazırlık temeli gözetilerek hazırlanmıştır. Bu sebeptendir ki her bir sorumuzu mutlaka sıralı olarak çözünüz.
Kitabımız her konu başlığı altında "Motivasyon”, "Potansiyel” ve "Özgüven” olmak üzere üç kısımdan oluşmaktadır.

Motivasyon Testleri; bir öğretmenin öğrenciye dersi anlattıktan sonra, öğrencinin konuyu anlayıp anlamadığını kavrayabilmek için yazılmıştır. Bu testlerdeki soruların çoğunluğu Klasik sorulardan oluşmakta olup, her testte en az 2 adet Yeni Nesil soruya yer verdik. Motivasyon testlerindeki Yeni Nesil sorular, bu testlerde bulunan klasik soruların zorluk seviyesi olarak bir kademe üstünde olup, öğrenciyi yeni nesil soruları çözmeye hazırlamak olarak amaçlandı. Bu sorular öğrenciyi zorlamayıp, yeni nesil sorulara hazır bulunuşluğunu arttıracaktır.

Potansiyel Testleri; Tamamıyla yeni nesil sorulardan oluşmaktadır. Motivasyon testlerini tamamlayan öğren-ciler bu kısımda yeni nesil sorulara daha fazla alıştırma yapacaktır. Potansiyel Testlerinin zorluk seviyesi, Motivasyon testlerine göre biraz daha arttırılmıştır.

Özgüven Testleri; AYT de sorulan yeni nesil sorulara daha fazla benzeyen sorulardan oluşmaktadır. Öğrencinin sınavda karşısına hangi tarzda yeni nesil sorular çıkacağını bu kısımdaki testler ile görüp, kendini sınav anında gibi hissederek, sınavdaki yeni nesil sorulara çok daha iyi hazırlamış olacak.
 
Kitabın hazırlanması ve yayımlanması için emek veren Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Kemal YAKIN'a, değerli öğretmenlerimiz Fikriye YILDIRIM'a, Anıl KOLYİĞİT'e, Levent YANGÖZ'e, Muhlis AKIN'a, Resul GÖKÇE'ye, Selim ÖZBEN'e, Yüksel KARABULUT'a, Aslı Buse ŞENTAŞ'a, Emine YAMAN'a, Şemsettin ER'e ve Yunus AKTÜRK'e teşekkürlerimizi sunarız.
 
Kitabı hazırladığımız süreç içerisinde her anlamda bizlerden desteğini esirgemeyen, bizlere anlayış gösteren ailelerimize, eşlerimize ve çocuklarımız Mavi ve Barış'a teşekkür ederiz.

Özcan YILDIRIM - Özcan KOLYİĞİT
 
Bu Sene Senin Senen! 
 

Barkod: 9786057040275

Yazar: Özcan YILDIRIM - Özcan KOLYİĞİT

Sayfa Sayısı: 380
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.