Cadence Boya Nedir? Cadence Boya Nasıl Yapılır?

26-10-2020 12:27
Cadence Boya Nedir? Cadence Boya Nasıl Yapılır?

Cadence Boya Nedir? Cadence Boya Nasıl Yapılır?

Cadence boya nedir sorusu, akrilik boya almak isteyip hangi marka alması gerektiğine karar veremeyenlerin en çok sorduğu soruların başında gelmektedir. Her ne kadar Cadence boya bir boya türü sanılsa da aslında bir boya markasıdır. Ben de bu yazımda Cadence boya nedir ve Cadence boya nasıl yapılır sorularına elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım.

Cadence Boya Nedir?

Her türlü yüzeye pratik şekilde uygulanan, içindeki bağlayıcı maddeler sayesinde kolay tutunan akrilik boya markasına Cadence boya denir. En eski boya markalarından birisi olan Cadence Boya, çalışmaya yeni başlayanlar için uygun bir seçenektir. Oldukça fazla olan Cadence Boya çeşitleri; ahşap, plastik, kumaş, cam gibi yüzeylerde kullanılırlar. 

Cadence boya’nın en güzel özeliklerinden birisi evdeki eskimiş eşyalara yeni bir görünüm kazandırmasıdır. Sizler de eski eşyalarınızı atmak yerine Cadence boya ile boyayarak yeni ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca Cadence akrilik boya ile boyanan eşyalar, parlaklıklarını ve canlılıklarını uzun süre muhafaza eder. 

Cadence Boya Çeşitleri

Cadence boya nedir yazıma Cadence boya çeşitleri ile devam etmek istiyorum. 

Cadence Glow in The Dark (Karanlıkta Parlayan) Boya
Cadence Kara Tahta Boyası 120ml
Cadence Hybrid Multisurface Akrilik Boya 2000 ml
Cadence All-in1 Hazır Akrilik Pouring Boya Seti 6'lı 120ml
Cadence Hybrid Multisurface Akrilik Boya 500 ml
Cadence Premium Akrilik Boya 500 ml
Cadence Hybrid Multisurface Metalik Akrilik Boya 120 ml
Cadence Antik Eskitme Boyası 150ml 
Cadence Antik Eskitme Boyası 150ml 
Cadence Hybrid Multisurface Akrilik Boya 120 ml

Saydığım bütün Cadence boya çeşitleri ve daha fazlası ÜrünSeç’te mevcut. Siz de web sitemizden istediğiniz Cadence boyayı en uygun fiyata satın alabilirsiniz. 

Cadence Boya Nasıl Yapılır?

Cadence boyanın en büyük avantajı çok fazla ekstra işlem gerektirmeden pratik şekilde uygulanabilmesidir. Cadence boya her yüzeyde kullanılabilir fakat su ile teması fazla olan yüzeylerde kullanılmaması önerilir. Onun dışında bütün iç ve dış mekanlarda, tuvallerde kullanabilir.

Cadence boyanın en büyük avantajı astar ve zımpara gerektirmemesidir. Sadece boya yapılacak yüzeyde daha önce pürüz ya da rölyef pasta kullanıldıysa zımpara yapılması gerekir. Cadence boya su bazlı akrilik boyadır. Dolayısıyla tekrar sulandırma işlemi yapılmadan kullanılabilir. Fakat uygulama yapılacak yüzey deri ya da kumaşsa o zaman sulandırma yapılması lazımdır. Sulandırma oranı bire üçtür. Yani üç ölçek boyaya bir ölçek su şeklinde sulandırma yapılır. 

Ahşap yüzeye uygulama yapılıyorsa boya katları arası yaklaşık olarak 24 saat beklenmelidir. Beklenmeden bir sonraki kata geçilirse boyaların birbirine karışması, tam olarak bağlanmaması gibi sorunlarla karşılaşılabilir. Fayanslarda bekleme süresi 3 gün, camlarda ise 12 saattir.

Benim sizlere tavsiyem, ÜrünSeç üzerinden Cadence boya satın aldıktan sonra sanatsal malzemeler uzmanımız ile görüşüp uygulama hakkında detaylı bilgi almanız yönündedir. En iyi bilgiyi uzmanlarımızdan edinebilirsiniz. 

Cadence Boya Nerelerde Kullanılır?

Cadence boya nasıl kullanılır sorusunu cevapladığımıza göre caddene boya nerelerde kullanılır sorusuna geçebiliriz. 

Ahşap
Cam
Polyester
Seramik
Porselen
Kumaş
Metal
Strafor
Kağıt
Duvar
Gibi pek çok farklı yüzeyde cadence boya kullanılır. 

Bu yazımda Cadence boya nedir, Cadence boya nasıl yapılır gibi sorulara elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım. Cadence boya satın almak için ÜrünSeç web sitemizi kullanabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.