DGS Kitap Önerileri 2021

20-11-2020 10:19
DGS Kitap Önerileri 2021

DGS kitap önerileri, DGS’ye girecek adayların en sık arattığı cümlelerin başında gelir. Çünkü çoğu kişi DGS’ye doğru kaynaktan çalışması gerektiğinin farkındadır. Eğer DGS’de başarılı olmak istiyorsanız çok çalışmalısınız. Fakat çok çalışmak tek başına ne yazık ki yeterli olmaz. Hem çok çalışmalı hem de doğru kaynaktan çalışmalısınız. Ben de bu yazımda doğru kaynak araştırmanıza yardımcı olabilmek için sizlerle DGS kitap önerileri paylaşacağım. 


DGS Kitap Önerileri 2021

DGS kaynak önerileri listemi soru bankası ve konu anlatım kitabı olmak üzere iki başlık altında hazırlamak istiyorum. Eğer konuları hallettiyseniz sadece soru bankası alabilirsiniz. Ama konuları öğrenme sürecindeyseniz konu anlatım kitabı da almanızı tavsiye ederim. Ayrıca bence bazı dersler tekrar edilmediği takdirde unutulabildiği için konuyu öğrenmiş olsanız bile elinizin altında bir adet kaynak kitabın durmasında fayda olacaktır.

DGS Soru Bankası Önerileri

Listede birçok DGS kitabına yer vereceğim. Benim tavsiyem DGS için en az iki farklı soru bankası bitirmeniz. Bunu denemelerle destekleyerek gerçek sınavdan önce neredeyse bütün soru tiplerini görmüş olacaksınız.

DGS Kazanmak İstiyorum Seti

Yazıma direkt DGS’ye hazırlanan dostlarım için çok faydalı olacağını düşündüğüm DGS kazanmak istiyorum seti ile başlamak istiyorum. Bu seti aldığınızda DGS’ye dair bütün kitap ihtiyacınızı karşılamış olacaksınız. DGS’ye hazırlanan bir öğrenci öncelikle konu çalışması yapmalıdır. Ardından soru bankasından sorular çözerek bilgisini pekiştirmelidir. Bunun dışında ÖSYM’nin tarzını anlayabilmek adına çıkmış soru çözümü gerçekleştirmelidir. Tüm bunları yaparken bir yandan da deneme çözerek kendisini sınav psikolojisine hazırlamalıdır. DGS kazanmak istiyorum setini aldığınızda bütün bu ihtiyaçlarınızı karşılamış olacaksınız. Setin zorluk seviyesinin orta-zor yani tam olarak ÖSYM ayarında olduğunu söyleyebilirim.

DGS Kazanmak İstiyorum Set İçeriği:

Yargı Yayınları 2 Kitaptan oluşan 2021 Dgs Konu Anlatım Seti
Yargı Yayınları 2021 Sayısal - Sözel Yetenek Tamamı Çözümlü Soru Bankası
Yargı Yayınları 2021 Sayısal - Sözel Yetenek Son 5 Yıl Tamamı Çözümlü Çıkmış Sorular
Yargı Yayınları 2021 Tamamı Çözümlü 5 Deneme

Sette yer alan soru bankalarının tamamı çözümlüdür. DGS Kazanmak istiyorum setini satın almak için tıklayın.

Yediiklim Yayınları DGS Sayısal Soru Bankası

Birazcık daha kolaya yakın orta seviye bir soru bankası arıyorsanız Yediiklim Yayınları’nın DGS Sayısal Soru Bankası tam size göre. 396 sayfadan oluşan bu kitabın en büyük avantajlarından birisi çözümlü olması. Deneme çözerken yapamadığınız bir soru olursa çözüm kısmından doğrusunu öğrenebilirsiniz. Aynı kitabın sözel olanı da mevcut. Sayısal için dediğim her şey sözel kitap için de geçerli. Sözel kaynak olarak da onu satın alabilirsiniz.

657 Yayınları DGS Sayısal Konu Özetli Soru Bankası

Orta-zor seviyesinde olan bu soru bankasında ÖSYM tarzı sorulara yer verilmiş. Ayrıca konu özetli olması da soru çözmeye başlamadan önce pratik şekilde konuları tekrar etmenize olanak sağlıyor. Aynı kitabın bir de sözel olanı mevcut. İçeriğinde toplam 3100 sorunun yer aldığı bu soru bankasını da çözmenizi tavsiye ederim.

Bilinçsel Yayınları Testmatik Paragraf Denemeleri

2021 yılında piyasaya çıkan bu paragraf denemesini çözerek kendinizi paragraf konusunda geliştirebilirsiniz. Yeni nesil ÖSYM soruları ile bire bir uyumlu olan bu paragraf denemesinin, piyasadaki en iyi paragraf denemesi olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca soruların hepsi Bilinçsel Yayınları’nın Youtube kanalı üzerinden ulaşabilirsiniz.


Şenol Hoca DGS Matematik Soru Bankası

Şenol Hoca’yı bilmeyeniniz yoktur. Youtube’da yayınladığı matematik konu anlatım videoları ile üne kavuşmuş bir hoca kendisi. Eğer DGS sayısalda zorluk yaşıyorsanız ve bu zorluğu ortadan kaldırmak istiyorsanız Şenol Hoca DGS Matematik Soru Bankası’nı almanızı tavsiye ederim.

Dokuz Altı Yayınları KPSS TYT DGS Ales Problemler Mix Kitap

DGS için iyi bir problem kitabı arıyorsanız Dokuz Altı Yayınları’nın tüm ÖSYM sınavlarına yönelik hazırladığı Problemler Mix Kitap’a bir göz atabilirsiniz. Kitapta yer alan sorular oldukça şekilli ve renkli hazırlandığı için problemleri daha keyifli çözmenizi sağlıyor.

DGS Konu Anlatımı Kitap Önerileri

DGS kitap önerileri listeme konu anlatım kitapları ile devam etmek istiyorum. Soru çözmeye geçmeden önce soru çözeceğiniz konuyu iyi şekilde öğrenmeniz gerekir. Benim tavsiyem elinizin altında bir adet konu anlatım kitabı mutlaka olsun. Konuyu internette video izleyerek çalışırken bu konu anlatımı kitabından takip edebilirsiniz. Peki hangi konu anlatım kitaplarını kullanmalısınız? Sizler için bu konuyu da araştırdım.

Antrenmanlarla Matematik 1-2 

Matematiğiniz kötüyse, matematikte temeliniz bile yoksa Antrenmanlarla Matematik kitabını mutlaka kullanmalısınız. Basit düzeyde öğretici sorular ve konu anlatımı, matematik temeli oluşturmanıza büyük ölçüde yardımcı olacaktır. Fakat sadece bu kitabı kullanmakla yetinmeyin. Antrenmanlarla Matematik kitabını bitirdikten sonra yeni bir konu anlatım kitabı edinmelisiniz. 

Benim Hocam Yayınları DGS Matematik Video Ders Notları

DGS kitap önerileri listeme kendini her alanda ispatlamış Benim Hocam yayınları ile devam etmek istiyorum. Video destekli olan bu DGS konu anlatım kitabını da kullanmanızı tavsiye ederim. Benim Hocam’ın Youtube’da yer alan video dersleriyle bire bir uyumlu olması konuları çalışırken daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. 

Benim Hocam Yayınları DGS Sözel Mantık Video Ders Notları

Çoğu öğrencinin yaptığı en büyük hata, paragraf sorularını yapabildikleri için sözel mantık sorularını da yapabileceklerini düşünmeleridir. Fakat bu oldukça yanlıştır. Sözel mantık başlı başına çalışma ve soru çözümü isteyen bir alandır. Benim Hocam’ın DGS Sözel Mantık video ders notları ile sözel mantığa çalışabilirsiniz. Videolarla bire bir uyumlu olan bu kitabı da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Bu yazımda sınava girecek adaylar için DGS kitap önerileri yapmaya çalıştım. Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Siz de sitemiz üzerinden bütün DGS kitap alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.