Dijital Baskı Ürünleri Nedir?

14-07-2020 16:40
Dijital Baskı Ürünleri Nedir?

Dijital baskı ürünleri nedir?


Dijital baskı ürünleri isminden de anlaşıldığı gibi dijital ortamda tasarlanıp kişilere ürün olarak verilmesidir. Küçük baskı işlerinde dijital baskı işlemi tercih edilir. Ofset baskıya göre, daha kısa sürede işlerinizi çözebileceğiniz bir yöntemdir. Kısa sürede sonuç alındığı için maliyeti, ofset baskılara göre bir tık daha fazladır. Ama kişilerin bütçesini de zorlamaz. Kalite açısından kişilerin dikkatini çekecek şekilde olan bu ürünler günlük yaşamda sıklıkla kullanılmaktadır.

Dijital Baskının Avantajları:


Zaman açısından sıkıntınız varsa, kısa sürede sonuç alırsınız,
Az adetli çalışmalarınız için tercih edebilirsiniz,

Dijital baskı ürünleri nelerdir?


Dijital baskı alanında birçok ürün bulunur.
Kartvizit: En fazla 100 adet basımı vardır. Ürün tek yön baskı, çift yön baskı, parlak kuşe, amerikan bristrol, ve tuale şeklinde gruplara ayrılır.
Föylük:  T tipi yatay-dikey, L tipi dikey-yatay şeklindedir
Pleksi Ayna: Kişiye özel lazer kesim aynalı pleksi ürün.
Broşür Standı: Masa üzerine broşürlerinizin düzenli bir şekilde duracağı stand.
Kaşe: Baskılı ve baskısız şekilde ürün siparişi verebilirsiniz.
Baskılı T-shirt:  T-shirt 0 yaka ve T yaka modelindedir. Beden olarak S-M-L-Xl bulunur. Detaylar için müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz.
Örümcek Standı:
Roll up
Araba Kokusu
Rondo Çerçeve
Fotoblok
Quick Banner
Kapı Giydirme
Levhalar

Dijital baskı maliyetli midir?


Ofset baskıya göre biraz daha maliyetlidir. Dijital baskının güzel yanı kolay ve hızlı çözümler alabilirsiniz. Ürün seç, ekibi olarak müşterilerimizin isteklerini kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Sitemizden ürünleri ve tasarımları inceleyerek, istediğiniz ürün hakkında kolaylıkla bilgi alabilirsiniz. Ürünler hakkında detaylı bilgi almak için canlı yardım kısmını kullanabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz ile iletişimde kalarak, işlemlerinizin daha doğru ve hızlı şekilde çözüme kavuşmasını sağlamış olursunuz.

Dijital Baskı hakkında sık sorulan sorular


Kartvizit siparişim ne zaman elimde olur?

Web sitemizden vermiş olduğunuz. Siparişleriniz en geç 3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Genelde öğlene kadar verilen siparişler aynı gün, öğleden sonra verilen siparişler ertesi gün kargolanmaktadır.

Roll up siparişi vermek istiyorum. Sipariş elime nasıl ulaşır?

Sipariş verdiğiniz ürün demonte olarak tarafınıza gönderilir. Ayrıca ürün çantalı şekilde teslim edilir.

Kapı giydirme ürün temizliği nasıl olmalıdır?

Ürünü hafif nemli bir bezle silerek tozunu alabilirsiniz. Deterjan kullanmamanızı öneririz.

Quick Banner kullanımı nasıldır?

Tek taraflı poster tutucu olarak geçer. Tarafınıza çanta ile gönderilir. Gittiğiniz her yerde taşıyabileceğiniz bir üründür.

Sadece sipariş vererek ürünün basılması mümkün mü?

Web sitemizde bulunan kartvizit ürünlerini örnek verelim. Bu alanda birçok tasarım bulunmaktadır. Buradan birini sipariş verebilirsiniz. Tek yapmanız gereken müşteri hizmetlerine kartvizitte olması gereken bilgileri vermeniz gerekir.

Snapper Örümcek Stand tasarımını nasıl göndermeliyim?

Ürünün yan panelleri 650 mm olmalıdır. Ürün tasarımı yapılırken, yazı ve logo alanınıza dikkat etmelisiniz.

Kartvizit tasarımım var baskı için size nasıl göndermeliyim?

Çalışmalarınız 300 dpi kalitede olmalıdır Baskı formatı TIFF, PDF, vektör dosya şeklinde olması gerekir.

Ürün Seç Dijital Baskı Ürün Siparişi

Dijital baskı ürünlerde öncü olan, ürün seç firmamız birçok alanda müşterilerine hizmet sağlamaktadır. Ürün siparişi verirken, ince ayrıntılarına dikkat etmenizde fayda var. Örneğin; tasarımları yaptığınız ürünlerin baskı kuralları önemli bir durumdur. Eğer, kesim payı verilmezse tasarımınızın kesilmesine sebep olabilirsiniz. Siparişlerinizin, ürün seç tarafından yapılmasını istiyorsanız sizden istemiş olduğumuz bilgileri eksiksiz olarak vermeniz gerekmektedir. Baskıdan önce onayınız alınarak baskıya sunulacaktır. Ürün baskısı yapıldıktan sonra, eğer bir yanlışlık varsa işlemlerinizi başa almanız gerekebilir. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.