Faber Castell Eğlenceli Keçeli Kalem Nedir?

06-10-2020 15:58
Faber Castell Eğlenceli Keçeli Kalem Nedir?

 Faber Castell Eğlenceli Keçeli Kalem Nedir?

Kırtasiye sektörünün öncüsü olan Faber Castell’in son yıllarda açığa çıkardığı keçeli kalem setleri sıkça konuşuldu. Eğlenceli keçeli kalem olarak da pazarlanan ürünün kalitesi tartışmaya açık değil. Keçeli kalemler sayesinde canlı ve kalıcı renkler elde edebilmeniz mümkün. Bu boyalar sayesinde yapacağınız çalışmaları uzun vadede kullanabilirsiniz. Oldukça fonksiyonel ve kaliteli olan bu ürünlere talep her geçen gün artmaktadır. İhtiyacınıza uygun olarak Faber Castell 10’lu keçeli kalem, 20’li, 30’lu, 45’li ve 60’lı seçeneklerini tercih edebilirsiniz.
 
Amacınız yalnızca notlarınızı renklendirmekse az renk seçenekli ürünlerini tercih edebilirsiniz. Fakat amacını daha kapsamlı resim çalışmaları yapmaksa 45’li ya da 60’lı paketleri tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır. Geniş renk seçenekleri sayesinde müthiş sanat eserleri ortaya koyabilirsiniz. 

Faber Castell Eğlenceli Keçeli Kalem Özellikleri 

Faber Castell keçeli kalem ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi aldığınızda ürünün neden en çok tercih edilen ürünlerden biri olduğunu daha net anlayacaksınız. Ürün özellikleri şunlardır;
İhtiyacınıza uygun bir şekilde istediğiniz seti tercih edebilirsiniz. Herkese hitap eden bu keçeli kalemlerin 10’lu, 20’li, 30’lu, 45’li ve 60’lı setlerini bulabilirsiniz.
Her yaş grubu kullanabilse de ağırlıklı olarak 4 yaş ve üzeri kişilerin kullanması daha güvenli olacaktır. 
Kalemlerin içerisinde yer alan boya pigmentleri kalıcı ve dayanıklıdır.
Kağıt haricinde birçok yüzeye etki edebilmektedir.
Su bazlı boya yapısı ile insan sağlığına olumsuz etkileri yoktur. 
Kalemlerin kalın gövdesi sayesinde konforlu bir kullanım imkanı sunmaktadır. 
Kalemlerinizi içinde rahat bir şekilde tutabileceğiniz şık bir kalemliğe sahiptir. 
12 aylık bir garanti süresi mevcuttur.

Faber Castell Eğlenceli Keçeli Kalem Kullanım Alanları 

Faber Castell eğlenceli keçeli kalemlerin kullanım alanları oldukça fazladır. Faber Castell eğlenceli keçeli kalem seti ile kendini kalem konusunda bir kez daha kanıtlamıştır.
 
Her kesimden ve her yaştan insanın severek kullandığı bu kalemlerin kullanım alanları şu şekilde listelenebilmektedir.

Okul öncesi yaş grubu çocukların faaliyetlerinde,
Okulda not tutarken,
Geri dönüşüm projelerini uygularken,
Kapsamlı resim çalışmalarınızda,
Küçük yaştaki çocuklarınızın motor ve el-göz koordinasyonu becerisini geliştirmek için,
Boş zamanlarınızı değerli kılarken kullanabilmeniz mümkündür. 

Faber Castell Keçeli Kalemi Nereden Alınmalıdır?

Faber Castell keçeli kalemleri almak için tercih edebileceğiniz platformlar çeşitlidir. İster size en yakın kırtasiyeyi, isterseniz güvenilir ve online kırtasiye satışı yapan bir e-ticaret sitesini tercih edebilirsiniz. Seçiminiz ne olursa olsun ürünlerden memnun kalacağınızın garantisini verebiliriz. 

Faber Castell Keçeli Kalem Fiyatları 

Faber Castell keçeli kalem fiyatları, satın alacağınız platformun sunduğu promosyonlara ve set içerisinde yer alan kalem sayısına göre farklılık göstermektedir. İnternet siteleri üzerinden fiyat kıyası yaparak en uygun ürünleri bulabilirsiniz. Kırtasiye setleri nereden alınır sorusunun cevabı linktedir.
 
Ayrıca kampanya ve promosyonları da takip etmenizde fayda var. Bu anlamda her bütçe aralığında Faber Castell keçeli kalemlerine sahip olabilirsiniz. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.