Gıpta Online Alışveriş

04-09-2020 13:57
Gıpta Online Alışveriş

Gıpta Online Alışveriş

Gıpta, 1984 yılında kurulmuş kağıt ürünleri üreticisi firmasıdır. Fakat kırtasiye ürünleri üretimine ilk defa 1999 yılında başladı. Günümüzde kırtasiye başta olmak üzere promosyon ve ambalaj sektöründe de üretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Gıpta Online Alışveriş için linkten tıklayın.
 
Defter denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri olmayı başarmıştır. Doğa dostu üretimleri sayesinde atık kağıtlardan birçok çeşitte defter üretimi sağlamıştır. Kaliteli ve üstün hizmet ürünleri ile herkesin tercih ettiği markalar arasında yerini almıştır. 

İnternetten alışveriş trendinin yaşandığı bugünlerde, Gıpta online alışveriş sistemine geçiş yapmıştır. Türkiye ile sınırlı kalmayan Pazar payı 20 ülkeye yayılmıştır. Ayrıca yalnızca defter değil, hediye kutuları ve kağıt çanta gibi egzantirik ürünlerin üretimini de gerçekleştirmektedirler.
 
"Yenilikçilik” anlayışını kendine vizyon kabul eden firma hali hazırda akla gelmeyen birçok ürün tasarımında diğer firmalara öncülük etmiştir. 


Gıpta Online Alışveriş Nereden Yapılır?

Gıpta kırtasiye ürünleri güncel olarak hemen hemen e-ticaret sitesinde yerini almıştır. Ürettiği 5000’den fazla çeşidi 10000’den fazla kırtasiye satış noktalarına yaymıştır. 20 ülkede distribütörleri ile yurtdışına da yayılmıştır. 

Güvenilir online satış siteleri üzerinden Gıpta ürünlerine ulaşabilirsiniz. Urunsec.com sitemiz gıpta ürünlerinde online alışveriş için vardır. Gıpta Online Alışveriş için linke tıklayın. Alışveriş yapmayı tercih edeceğiniz siteyi sıkı bir şekilde araştırmanızın ardından bütçe planı oluşturun.
 
Gıpta markasının kampanya ve promosyonlarından yararlanmak için alışveriş yapacağınız sitenin sosyal medya hesaplarını takip edin, ayrıca yeni okul dönemi indirimlerinden de yararlanmayı unutmayın.

Gıpta Kırtasiye Ürünleri 

20 yılı aşkın süredir üretim faaliyetleri gerçekleştiren Gıpta markası, kırtasiye alanında ürettiği defter modelleri ile ön plana çıkmayı sağlamıştır. Kağıt üretiminin yanı sıra üretim perspektifini genişleterek uçlu kalem, suluboya gibi ürünler de üretmiştir.  

Gıpta Defter

Gıpta’yı defter üretimi konusunda diğer markalardan ayıran en temel özellik çevre ve doğa bilincinin gelişmiş olmasıdır. Atık kağıtlar ile gerçekleştirdiği üretim faaliyetleri sonucunda, kaliteli ve üstün performanslı defter modellerini piyasaya sürmüştür.
 
Spiralli, sert kapaklı, kareli ya da çizgili pek çok modeli kullanıcılarının beğenisine sunmuştur. Sitemiz üzerinden tercih edebileceğiniz Gıpta defter modellerini inceleyebilirsiniz.
 

Gıpta Suluboya 

Gıpta suluboya konusunda da üzerine düşen görevi yapmıştır. Gıpta Tak-Çıkar Tablet Suluboya 12’li ve 18’li seçenekleri ile çocuğunuza resim derslerinde kolaylık sağlayacak kaliteli bir üründür. Canlı renkleri ile resim kağıdında istenilen etkiler yaratılabilir.
 
Ayrıca çocuklarınızın üzerine bulaşması durumunda kolayca çıkabilmektedir. Suluboya ürünlerinde bulunan metalik renk seçenekleri ile farklı tasarımlar gerçekleştirebilirsiniz.
 

Gıpta Versatil Uçlu Kalem 

Gıpta versatil uçlu kalem her kullanım alanında farkını ortaya koymaktadır. Farklı renk ve modelleri ile 0.7 ve 0.5 uçlu kalem seçeneklerine sitemiz üzerinden göz atabilirsiniz. Gizli uç, rahat kullanım ve ergonomik gövdesi ile saatlerce rahat bir şekilde yazı yazabilirsiniz. Dayanıklı gövde ve mekanizması sayesinde uzun yıllar kullanabilirsiniz. 
Gıpta online alışveriş, isimli yazımızda Gıpta markasından, ürettiği ürünlerden ve tercih edebileceğiniz alışveriş noktalarından kısaca bahsettik. Sitemiz içerisinde yer alan ürün seçeneklerine göz atabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.