Giyotin Makas Nedir? Kağıt Kesme Makinesi Nedir?

26-06-2020 10:33
Giyotin Makas Nedir? Kağıt Kesme Makinesi Nedir?

Giyotin Makas Nedir? Kağıt Kesme Makinesi?

Kağıt kesme makinesi olarak da geçmektedir. Günlük hayatımızda kullandığımız makaslarla aynı mantıktadır. Kağıt kesme fiyatları için urunsec.com bakabilirsiniz. Tek farkı bu ürünün daha kusursuz kesimleri yapmasıdır. Matbaa ve kırtasiyelerin sıklıkla tercih ettiği bir üründür. Bu sayede zamandan tasarruf sağlanır. Aynı zamanda web sitemizde satışı yapılan bu ürünün farklı marka ve modelleri bulunur.

Giyotin A4 Makas Nerelerde ve Nasıl Kullanılır?

Giyotin makas ile bir a4 kağıdı a5 kağıda çevirebilirsiniz. Bu tekil işlemler için kolaydır. Ama çoklu işlemler için zaman alacağı için bu cihazlara ihtiyaç vardır. Bu ürün sayesinde kusursuz bir kesim sağlayacaktır. Cihaz üzerinde kağıt ölçülerini gösteren cetveller bulunmaktadır. Kağıdı, elde etmek istediğiniz ölçüye göre yerleştirdiğiniz sürece hiçbir sorun olmayacaktır. Cihazlar sürgülü ve kollu şeklindedir. Buna göre kullanımı vardır. Giyotin A4 makasın kullanım alanı kırtasiye ve matbaaların sıklıkla tercih ettiği bir üründür. Kişilere kolaylık sağladığı için bu ürünü tercih ederler. Ürün kullanımı markaya göre değişkenlik gösterebilmektedir.

 

Giyotin A4 Makas Çeşitleri Nelerdir?

 

Kw Trio Giyotin A4

Ofis ve kırtasiyelerin sıklıkla tercih ettiği bir üründür. Şeffaf kesim cetveline sahip olan bu ürün boyutu 408x176 (mm)’dir.

Maped Sürgülü Giyotin A4 Universal

Ergonomik yapıya sahip bir üründür. Bu sayede kesimler daha rahat şekilde olmaktadır. Kesim yaparken, güvenli kesim aranan ilk özelliktir. Bıçağın yan kısmında bulunan parça sayesinde daha güvenli kesim mümkün olacaktır. Aynı zamanda ayarlanabilir tabla aparatı sayesinde daha düzgün ve kusursuz kesim yapılabilir.

Rubenis Giyotin Metal A4

Paslanmaz çeliğe sahip olan rubenis giyotin metal ürünü sağlam ve dayanıklı yapıya sahiptir. Yüksek kalitede çelik tabanı sayesinde, uzun süreli kullanım imkanı sunar. Rahat ve kolay kullanım sayesinde kişilerin ilk tercihi arasında yer almayı başarmıştır. Bu ürünün birde Rubenis Giyotin B4 modeli bulunmaktadır.

Maped Kollu Giyotin A4 Universal

6 sayfaya kadar rahat kesim imkanı sunan bu ürün oldukça ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ayarlanabilir tabla aparatı sayesinde daha estetik kesimler yapılabilir. Üründe 6 sayfaya kadar rahat kesim imkanı vardır. Tablası çelikten üretilen bu ürün uzun ömürlü kullanıma sahiptir.

Maped Expert a3 16 sayfa Kollu giyotin

İsminden de anlaşıldığı gibi ürün kollu bir yapıya sahiptir. Kolu oynattığınız zaman kesim işlemi tamamlanır. 16 sayfaya kadar rahat kesim imkanı sunar. Ergonomik yapısı sayesinde, kolay kesim işlemi sağlanır. Tabla aparatı ayarlanabilir özelliğe sahiptir. Bu sayede ölçüleri daha doğru şekilde kesilmesi mümkün olacaktır. Çelik yapıya sahip olan ürün, deforme olmayan yapısıyla uzun süreli kullanımı vardır.

Ürün seçimi yapmadan önce web sitemizden ürünleri incelemenizi tavsiye ederiz. İhtiyaçlarınızı tam anlamıyla karşılayan bir ürün tercih etmelisiniz.

Giyotin Makas Fiyatları

Ürün seç olarak giyotin makas fiyatları kişilerin bütçesini zorlayacak tarzda değildir. Ürün özelliğine göre fiyatta farklılık olabilir. Giyotin makaslar kollu ve sürgülü olmak üzere 2 gruba ayrılır. Fiyatlarda buna göre belirlenir. Web sitemizden Giyotin ürünlerini inceleyerek web sitemizden kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Giyotin makas fiyatları adresinden ulaşabilirsiniz.

Aynı zamanda ücretsiz kargo avantajından yararlanarak, daha karlı bir alışveriş yapmış olacaksınız. Ürünler hakkında detaylı bilgi alabilmek için web sayfamızdaki online destek alanından kolaylıkla destek alabilirsiniz. Web sitemizde giyotin kağıt kesici satışını yapmış olduğumuz ürünler garantilidir.

Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet ilk amaçlarımız arasındandır.

Giyotin Makas Kullanmanın Avantajları:

·Zamandan tasarruf sağlar,

·Çoklu işlemler için kolaylıktır.

·Daha kusursuz kesimler yapılmasına olanak sağlar.

·Maliyet açısından kolaylık sağlar. Ürün alındığı zaman ömürlük kullanım imkanı sunar

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.