Kenko Kronometre Alarm Kapatma Nasıl Yapılır?

15-01-2021 17:26
Kenko Kronometre Alarm Kapatma Nasıl Yapılır?
Kenko, ÖSYM sınavlarına hazırlanan öğrencilerin en çok kullandığı kronometrelerin başında gelmektedir. Ergonomik tasarımı, kullanışlı oluşu ve daha birçok etmen Kenko kronometreyi öğrenciler arasında bir hayli popüler hale getirmiştir. Bizim de kendi sitemiz ÜrünSeç’te en çok sattığımız ürünlerden biri Kenko KK-613D kronometredir. KK-613D her ne kadar kullanışlı bir kronometre olsa da ayarlarını yapmak başlangıçta birazcık karışık olabiliyor. Bu yazımızda Kenko kronometre alarm kapatma nasıl yapılır sizlere anlatmaya çalışacağız.


Kenko Kronometre Alarm Kurma

Kronometremizin üzerinde M, S ve D olmak üzere 3 adet tuş yer almaktadır. Bu üç tuş aracılığıyla KK-613D’nin bütün ayarlarını yapabiliriz. Kronometre saat ekranındayken M tuşuna bir defa basarak kronometre ekranına, kronometre ekranındayken M tuşuna bir defa daha basarak alarm ayarlama bölümüne geçiş yapabilirsiniz. Burada alarmınızı kaça kurmak istiyorsanız o saate ayarlayabilirsiniz. Ayarlamalar bittikten sonra M tuşuna tekrar basmanız alarmı aktif etmek için yeterli olacaktır.

Buraya kadar her şey tamam. Çoğu kişi alarmını sorunsuz şekilde kurabiliyor. Kullanıcıların asıl yapamadıkları şey ise alarmı kapatmak.

Kenko Kronometre Alarm Kapatma


Kurduğunuz saatte alarmınız çalıyorsa S tuşuna basarak alarmınızı kapatabilirsiniz. Bu işlem alarmın o gün için durmasını sağlar. Yani bir sonraki gün aynı saatte alarmınız tekrar çalacaktır. Alarmı tamamen kapatmak için D ve S tuşlarına aynı anda basmanız yeterli olacaktır. D ve S tuşlarına iki saniye basılı tuttuktan sonra ekranın sağ üst köşesindeki alarm işaretinin kaybolduğunu göreceksiniz. 
Bu yazımda Kenko kronometre alarm kapatma hakkında bilgi vermeye çalıştım. Soru ve görüşlerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.
 

Kenko kronometre saat başı ötüyor ne yapmam lazım? Gibi sorularınız varsa ayarlarının detaylı yapıldığı bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.