Kişiye Özel Hediye Ürünler

16-10-2020 13:42
Kişiye Özel Hediye Ürünler

Kişiye Özel Hediye Ürünler Nedir?


Kişiye özel hediye ürünler nedir sorusuna, kişiye özel olarak planlanabilen, çoğunlukla özel günler için tasarlanan ürünlere verilen genel isim olarak cevap verilebilir. Yüksek teknoloji lazer, UV, süblimasyon vb. dijital baskı cihazları ile yapılır. Kişiye özel hediyelerin en büyük avantajı, hediye edilecek kişiye hitap etmesidir. Hediyeyi teslim edeceğiniz kişi, hediyesinin üstünde kendi adını, fotoğrafını görecek, sadece kendine özgü bir hediye olduğunun bilinci ile mutlu olacaktır.
 
Kişiye Özel

Kişiye özel hediye ürünlere birçok örnek verebiliriz.

Kişiye özel puzzle, kişiye özel kupa bardak, kişiye özel t-shirt, kişiye özel ayraç, kişiye özel bardak altı, telefon kılıfları, kişiye özel ajandalar bunlara en iyi örneklerdir. Bu ürünlere süblimasyon, lazer ve uv teknolojileri yardımı ile genellikle kazıma, püskürtme ya da baskı yöntemleri ile görsel, isim vb içerikler basılabilir.
 Hediye edeceğiniz ürünü belirledikten sonra, tasarladığınız görsel ve yazıyı bu ürüne bastırarak sevdiklerinize asla unutamayacağı bir hediye oluşturabilirsiniz. Kişiye özel hediyeler unutulmazdır. Kişiye özel bir puzzle yapımı süresince hediyeyi vereni anımsatır. Tamamlanıp çerçeve haline getirildiğinde ise artık ölümsüzleşmiştir. Kişiye özel bir t-shirt her giyildiğinde hediye sahibini hatırlatacaktır. Yine kişiye özel kupa bardak, içi her doldurulduğunda, bardak altı masaya her bakıldığında ya da kitap ayracı her kitap okuma faaliyetinde hediyeyi vereni anımsatacaktır. Tüm bunlar göz önüne alındığında kişiye özel hediye ürünler, en etkili hediyeler olarak karşımıza çıkar.
Doğum günü, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü ve aklınıza gelebilecek tüm özel günlerde, seçim yapabileceğiniz en anlamlı ve en unutulmaz hediyeler hiç şüphesiz kişiye özel hediyelik ürünlerdir. 
Kişiye özel hediye ürünler hem kadınlar hem erkekler için tasarlanabilir ve çok etkili akıllarda kalıcı hediyelerdir. Bu hediyelere www.urunsec.com adresinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 
Puzzle çeşitleri, t-shirt, kitap ayracı, kupa bardak, bardak altlığı, tablo, telefon standı, anahtarlık çeşitleri, şampiyonluk kupası, ajanda çeşitleri, plaketler, sihirli kupa bardak, kişiye özel kapaklı ayna, madalyon kolye, telefon kılıfları ve dahasına kişiye özel hediyelik ürünler kategorimiz linkinden ulaşabilirsiniz.
Kişiye Özel Bin Parça PuzzleKişiye Özel Plaka Anahtarlık
Ürünseç, kişiye özel ürünler konusunda yüksek teknoloji cihazları ile en kaliteli ve en hızlı hizmeti vermektedir. Verilen kişiye özel ürün siparişleri profesyonel ekip tarafından hazırlanıp çoğunlukla aynı gün içerisinde kargoya teslim edilmektedir.
Kişiye özel hediyelik ürünlerin yanı sıra kişiye özel dijital baskı ürünleri de vardır. Bu ürünleri kişiye özel kaşe, kapı giydirme, kartvizit, fotoblok olarak örneklendirebiliriz. Kişiye özel kaşe, firmanızın ya da unvanınızın kaşe çeşitlerine lazer kazıma uygulamasıyla kazınması ile elde edilir. Farklı ölçü, ebat, renk ve şekillerde kaşeler ihtiyacınıza en uygun şekilde tasarlanır, kaşe lastiklerine kazıma işlemi yapılacak şekilde planlanır. Kaşe çeşitleri ve detaylarını kaşe çeşitleri linkinden inceleyebilirsiniz.
Kişiye Özel PlaketKişiye Özel Cep Kaşesi
Kişiye özel hediyelik ürünler, ürün bazlı anlatımları gelecek blog yazılarımızda sizlerle olacak.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.