Kişiye Özel Puzzle Nedir?

17-10-2020 14:47
Kişiye Özel Puzzle Nedir?

Kişiye Özel Puzzle Nedir?


Kişiye özel puzzle nedir sorusuna seçeceğiniz görselin, fotoğrafın UV baskı teknolojisi kullanılarak puzzle plakasının üzerine basılması olarak cevap verebiliriz. Yüksek teknolojili UV cihazları yüksek renk pigmentlerine sahip boyaları puzzle plakasının üzerine püskürtür. Kişiye özel puzzle CMYK renk modülleri kullanılarak yapılır ve belli uygulamalardan destek alınır. Puzzle plakası UV cihazının üzerine serilir ve boyanın püskürtüleceği yükseklik belirlenerek işleme başlanır. Puzzle ölçülerine ve UV cihazının özelliklerine göre işlemin zamanın değişmektedir. Ortalama olarak 5 ila 30 dakika içerisinde tamamlanır. Puzzle plakası yekparedir. Baskı yapıldıktan sonra puzzle kolayca parçalara ayrılır ve kutulanır. Puzzle kutusunun üzerine ve içerisine referans görseli koyulur. Puzzle plakaları genellikle 500 1000 ve 2000 parça olarak müşterilere sunulur ancak a4 a3 ve çeşitli şekil ve ölçülerde de puzzle çeşitleri mevcuttur.
Kişiye Özel Bin Parça
Kişiye özel puzzle ayrıca, süblimasyon baskı yöntemi ile de elde edilebilir.
Bu tip baskılarda basılacak ürün sublimasyon baskıya uygun olarak imal edilmiş olmalıdır. Yani ısıya dayanıklı süblimasyon ürünleri olmalıdır. Baskı ütüsü ile yüksek ısıya dayanıklı olacak şekilde üretilen bu ürünler genellikle A4 A3 ve kalp formunda olmaktadır.
Kişiye Özel Puzzle
Özel hediye puzzle görseli seçerken görselin yüksek çözünürlükte olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Çözünürlüğü düşük görsellerin baskı kalitesi iyi olmayacaktır. Puzzleınızı basacak firma görselin çözünürlüğünü mutlaka kontrol etmeli ve dönüş sağlamalıdır. Bu anlamda Ürünseç; en kaliteli hizmeti verebilmek adına çözünürlüğü kontrol eder, basıma uygun ise basar, basıma uygun değil ise müşteri ile iletişime geçerek görselin uygunluğunu sağlar.
En uygun kişiye özel puzzle modellerine kişiye özel puzzle linkinden ulaşabilirsiniz.
a4 puzzle

Kişiye Özel Puzzle Hediye Etmek

Kişiye özel puzzle hediye etmek, çarpıcı ve unutulmaz bir hediye fikridir. Puzzle tamamlanana kadar merak uyandırır ve konulan her parçada hediyeyi veren kişiyi anımsatır. Dilerseniz kalpli, A3, A4 500 1000 ve 2000 parça olacak şekilde sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Ayrıca puzzle bitirildiğinde puzzle yapıştırıcı kullanılarak çerçeveletilebilir ve duvara asılabilir. Kişiye özel puzzle her aşamasında çok değerli bir hediyedir. Gerek yapılışın emek istemesi, gerek tamamlandığındaki hoş görüntüsü ile kişiye özel puzzle hediyesi unutulması imkânsız, ölümsüz bir hediyedir. 
500 parça puzzle ölçüsü 33x48’dir.
1000 parça puzzle ölçüsü 48x68’dir.
2000 parça puzzle ölçüsü 68x98’dir.

Kişiye Özel Puzzle Yapımı Ne Kadar Sürer?


Kişiye özel puzzle yapımı ortalama 10 – 60 dakika sürer. Ürünseç ‘ten vereceğiniz siparişlerde siparişiniz gün içerisinde hazır edilip aynı gün kargoya teslim edilir. Bu açıdan unutulmuş özel günlerde Ürünseç kişiye özel puzzle kurtarıcınız olacaktır. 

Kişiye özel puzzle çeşitlerine kişiye özel puzzle linkinden ulaşabilirsiniz.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.