KPSS Vatandaşlık Kaynak Önerileri

14-10-2020 12:09
KPSS Vatandaşlık Kaynak Önerileri

KPSS Vatandaşlık Kaynak Önerileri

KPSS vatandaşlık kaynak önerileri, KPSS’ye girecek adaylar tarafından en çok aratılan cümlelerin başında gelmektedir. Vatandaşlık her ne kadar diğer derslere göre daha kolay olarak düşünülse de doğru kaynaktan doğru şekilde çalışılmadığı zaman bu derste başarılı olmanız ne yazık ki imkansızdır. Bu yazımda daha önce KPSS’ye hazırlanmış biri olarak kendi tecrübelerimden yola çıkarak sizlerle KPSS vatandaşlık kaynak önerileri paylaşacağım.

Kpss Vatandaşlık Kaynak Önerisi

KPSS vatandaşlık kaynak önerilerini soru bankası ve konu anlatım olarak iki başlık altında ele alalım.

KPSS Vatandaşlık Konu Anlatımı Kitap Önerileri

Öncelikle şunu söyleyeyim KPSS’de hiçbir derse sadece kitaptan okuyarak çalışmamalısınız. Çalışırken not tutmalı, konu anlatım videoları izlemeli ya da bir dershaneden yardım almalısınız. Bu zamana kadar hangi derse sadece kitaptan çalıştıysam yeterince verimi hiçbir zaman alamadım. Fakat konu çalışması için elinizde kesinlikle en az bir tane kaynak kitapta olmalı. Konu anlatım kitapları unuttuğunuz bilgilere pratik şekilde dönüp bakmanızı sağlarlar.

Benim Hocam KPSS Vatandaşlık Konu Anlatımı Kitabı

Eğer konu çalışmasını internet üzerinden yapacaksanız bu kitabı almanızı kesinlikle öneririm. Benim Hocam Youtube’da yayınladığı konu anlatım videoları ile birçok kişinin evinden KPSS’ye hazırlanmasına olanak sağlıyor. Eğer Benim Hocam vatandaşlık konu anlatım kitabını alırsanız ders videolarını izlerken bir yandan da bu kitap üzerinden takip edebilirsiniz. Ekstra olarak not almanız gerekmez. Ayrıca Benim Hocam kendini ispatlamış bir yayın, vatandaşlık konu anlatım kitapları da gayet güzel. 

İsem Yayınları Evveliyat KPSS Konu Anlatımı Kitabı

İsem yayınları özellikle kaliteli hocalarıyla son zamanlarda önce çıkan yayınlardan birisi. Evveliyat serisi de hem soru bankasıyla hem de konu anlatım kitabıyla diğer vatandaşlık kitaplarından öne çıkıyor. İsem’in evveliyat serisini de alabilirsiniz. 

Yargı Yayınları Kısa ve Öz Vatandaşlık Ders Notları

Kpss vatandaşlık ders notlarının, püf noktalarının kısa ve öz şekilde yer aldığı bu kitap ile önemli noktaları kolay şekilde öğrenebilirsiniz. Tavsiyem ayrı bir konu anlatım kitabı alıp yanına ek olarak bunu almanız. Zaten fiyat olarak da oldukça uygun. Türkiye’nin en büyük kitap ve kırtasiye alışveriş sitesi ürünseç üzerinden bu kitapların hepsini alabilirsiniz. 
KPSS Vatandaşlık kaynak önerileri yazıma soru bankası tavsiyeleri ile devam etmek istiyorum.

KPSS Vatandaşlık Soru Bankası Önerileri

Vatandaşlık çalışırken yapılan en büyük hatalardan birisi sözel ders olduğu için sadece okuyarak çalışmak. Fakat konu çalışması yaptıktan sonra bir de soru çözerseniz bilgilerin aklınızda daha kalıcı olmasını sağlarsınız. Hadi gelin en iyi KPSS soru bankaları hangileriymiş hep birlikte bakalım.

Benim Hocam KPSS Vatandaşlık Soru Bankası

Soru bankası alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şey soruların çözümlü olmasıdır. Çünkü bir soruyu yanlış yaptıktan sonra doğrusunu öğrenmek o bilgiyi kalıcı şekilde öğrenmenizi sağlar. Benim Hocam KPSS vatandaşlık soru bankası da çözümlü bir soru bankası kitabı. Ayrıca kitaptaki sorular sınava oldukça yakın, hemen hemen aynı zorluk seviyesine sahipler. Bu yüzden gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz.

Pegem Vatandaşlık – Tarih İkisi Bir Arada Soru Bankası

Yine tamamı çözümlü bir soru bankası ile önerilerime devam etmek istiyorum. Pegem, KPSS’de soru tutturmasıyla bilinen kaliteli yazar kadrosuna sahip bir yayın. İçinde hem tarih hem de vatandaşlık soruları alan bu kitabın da kesinlikle işinize yarayacağını düşünüyorum.

İsem Evveliyat KPSS Vatandaşlık Soru Bankası

İsem’in konu anlatımı gibi soru bankaları da gayet faydalı oluyor. Sınava yönelik orta zorlukta vatandaşlık soru bankası kitabı almak istiyorsanız bu kitabı önerebilirim. 

Bu yazımda kendi tecrübelerimden yola çıkara KPSS vatandaşlık kitap önerileri yapmaya çalıştım. Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Sınavda başarıyı yakalamak için doğru çalışmak kadar doğru kitap kullanmak da önemli, unutmayın!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.