Metalik Renk Fosforlu Kalem Özellikleri Nelerdir?

22-08-2020 15:16
Metalik Renk Fosforlu Kalem Özellikleri Nelerdir?

 Metalik Renk Fosforlu Kalem Özellikleri Nelerdir?

Metalik renk fosforlu kalem özellikleri nelerdir, konusu öğrencilerin, farklı meslek dallarına mensup kişilerin ve kitap kurtlarının merak ettiği bir konudur. Çünkü eşsiz renk seçeneği ve dokusuyla metalik fosforlu kalem kullananların beğenisini kazanmaktadır. Herkesin severek kullandığı bu kalemlerin özellikleri şunlardır; Hemen metalik renk fosforlu kalem linkinden alabilirsiniz.
1.Parıltılı renkleri ile not aldığınız yerlerde önemli gördüğünüz yerleri işaretleyebilirsiniz.
2.Yakut, rose, silver ve gold gibi birçok renk seçeneği bulunmaktadır. Kendi zevkinize uygun onlarca seçenek arasından birini tercih edebilirsiniz.
3.Tercih edebileceğiniz birçok marka vardır. Hepsinin fiyat aralığı geniş bir skaladadır. Bütçenize uygun kaliteli bir metalik fosforlu kalem alabilirsiniz.
4.Markadan markaya değişen kalem ucu şekillerine göre notlarınızı kalın ya da ince bir çizgi ile görünür hale getirebilirsiniz.
5.Uçları çoğunlukla keçeli olup, yumuşak bir dokuya sahiptir. Bu anlamda kullanım kolaylığı söz konusudur.
6.Su bazlı mürekkebe sahip markalardan yüksek performanslı bir kullanım sağlayabilirsiniz.
7.Kanserojen madde içermeyen insan sağlığına zararı olmayan ve TSE standartlarına uygun fosforlu kalemleri tercih edebilirsiniz. 

Metalik Renk Fosforlu Kalem Ne İşe Yarar?

Metalik renk fosforlu kalem birçok kullanım alanına sahiptir. Okul, işyeri ya da evde hayatınızın her yerinde kullanabilirsiniz.
Okul zamanında ders notlarınızda önemli gördüğünüz kısımları işaretlemek için kullanabilirsiniz. Özellikle tıp ve hukuk alanında okuyan öğrenciler bundan sıklıkla faydalanmaktadır.
İş toplantılarında, genel anlamda mimarlık ve mühendislik projeleri üzerinde gösterim için özellikle kullanılır.
Evde kitap okurken anekdotların ya da tanımların altını çizmek için tercih edebilirsiniz.
Doğum günü partisi gibi çeşitli organizasyonlarda süsleme yapmak için kullanabilirsiniz.

Metalik Renk Fosforlu Kalem Ne İle Silinir?

Metalik renk fosforlu kaleminin kullanımı kolay olmasının yanında kağıt üzerinde hatalı yapılan işaretlemeleri silmesi de zor değildir. Kalemi kullandıktan sonra hataların giderilmesi için kalem ya da şerit daksil gibi silicileri tercih edebilirsiniz. İnce bir şekilde çekerek hatalı bölgeyi göze çarpmayacak şekilde kapatabilirsiniz.

Metalik Renk Fosforlu Kalem Lekesi Nasıl Çıkar?

Metal renk fosforlu kalem kullanımında dikkatsiz davranabilir, kıyafetlerinizi boyayıp istenmeyen durumlara sebep olabilirsiniz. Su bazlı mürekkebe sahip olmayan bir kalemin lekesini çıkarmak çok kolay değildir.
Tercihen kaliteli bir leke çözücü ya da deterjanı lekenin üzerine hafifçe dökünüz.
Temiz bir bez yardımı ile deterjanı lekenin üzerine dokunarak temizleyiniz.
Lekeyi en iyi şekilde çıkardığınıza karar verdikten sonra kıyafeti tuzlu soğuk bir suyun içerisine bırakın.
Kıyafetin niteliğine uygun bir yıkama talimatı ile çamaşır makinesinde yıkama işlemini başlatınız.

Metalik Renk Fosforlu Kalem Mürekkebi 

Metalik renk fosforlu kalem mürekkebi markaya göre değişkenlik gösterebilir. Bazı mürekkepler su bazlı iken bazıları ise değildir. Su bazlı mürekkeplerin ana taşıyıcı maddesi sudur, renk vericisi ise boya ya da pigmenttir. Su bazlı mürekkepler insan sağlığına zararlı değildir. En iyi fosforlu kalem markaları mürekkep için su bazlı olanları tercih eder. 

Metalik Renk Fosforlu Kalem Gece Parlar mı?

Metalik renk fosforlu kalem mürekkep kullanımına bağlı olarak değişmektedir. Gece parlayan mürekkebe sahip fosforlu kalem seti kullanım alanlarınızı arttıracaktır. Işığın bulunmadığı ortamlarda işaretlediğiniz alanlar özellikle gece net bir şekilde görülür. Metalik renk fosforlu kalem özellikleri arasında en eğlenceli olan kuşkusuz budur.


 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.