Ofis Malzemeleri Nelerdir?

14-09-2020 14:55
Ofis Malzemeleri Nelerdir?

Ofis Malzemeleri Nelerdir?

Ofis malzemeleri nelerdir? Fiyatları Ne kadardır?Kırtasiye ürünleri siteden siteye markadan markaya değişiklik göstermektedir. İş yerinizi açtıktan sonra masraf kalemlerinizi aşağıya çekme planları yapmanız oldukça gerekli bir hamledir. Hal böyle olunca ofis kırtasiye malzemeleri fiyatları nispeten daha uygun olan platformlardan alışveriş yapmanız gerekecektir. Urunsec.com sitemizden en uygun fiyatlarla bu ürünleri bulabilirsiniz. Ofis Malzemeleri kategorimizi hemen incelemek için tıklayın. Mağazalardan fiyat kıyaslaması yapmak online platformlara kıyasla daha zordur. Hem de içerisinde bulunduğumuz pandemi döneminden hem de normal şartlarda bir mağazadan diğerine koşmanın daha uğraştırıcı olacağından. Her koşul değerlendirildiğinde tek bir tıkla internet sitesi üzerinden tüm ofis kırtasiye malzemelerini satın alabilirsiniz. Teslimatı kısa sürede gerçekleştiren, kargo konusunda iyi firmalarla çalışan güvenilir bir e-ticaret sitesi olarak bizi tercih edebilirsiniz.

Ofis Kırtasiye Malzemeleri Nereden Alınır?

Ofis kırtasiye malzemeleri kırtasiye, market ya da internet sitelerinden alınabilmektedir. Online platform olarak urunsec.com önermekteyiz. Market gibi yerlerden almak biraz kişisel tercihe dayalı olduğunda değişkenlik göstermektedir. Mağaza ya da online alışveriş sitelerinden birbirlerine göre avantajlı ve dezavantajlı durumları söz konusudur. Bunlar;
Ürün görme: Mağazalardan alışveriş yaparken ürünü somut bir şekilde görüp değerlendirebilme imkanınız vardır. Fakat internet sitelerinde ürünü ancak sipariş ettikten sonra görebilirsiniz.
Ürün fiyatı: Her platform kendi çapında kampanyalar yapsa da, internet sitelerinde yer alan fiyatların mağazalara oranla daha az herkesin bildiği bir gerçektir. 
Kampanya: İnternet sitelerinde indirim kuponları, sepet indirimleri ya da blackfriday gibi indirim haftaları sıkça sağlanmaktadır. Fakat bankaların promosyonlarından yararlanma durumunuz söz konusu olmuyor. Fakat mağazalardan ürün aldığınız taktirde de kartınızın puanlarını harcayabilirsiniz.
Teslimat: İnternet sitelerinden ürün aldığınızda en azından 2-3 gün beklemeniz gerekir fakat mağazalardan ürünü direkt olarak alıp ofisinize götürebilirsiniz. 
Enerji: Mağazalardan alışveriş yapmak oldukça yorucu bir eylemdir. 

Ofis Malzemeleri Listesi Nelerdir?

Ofis kırtasiye malzemeleri listesi kişilerin iş tanımlarına ve ihtiyaçlarına göre değişmektedir. Fakat ortalama bir iş yeri için almanız gerekenler şunlardır;
1.Kalem çeşitleri (Fosforlu kalem, kurşun kalem, tahta kalemi, tükenmez kalem)
2.Dosya (Şeffaf dosya türevi)
3.Klasör
4.A4 kağıtları ya da farklı boyutlardaki kağıtlar 
5.Silgi 
6.Kalemlik 
7.Kağıtlık
8.Ataş
9.İğne
10.Mantar tablo (Buna ek olarak raptiye)
11.Defter
12.Yapışkanlı not kağıtları 
13.Dergilik 
14.Hesap makinesi
15.Şeffaf bant
16.Yapıştırıcı
17.Makas
18.Yazı tahtası

Ofis Kırtasiye Malzemeleri Markaları 

Ofis kırtasiye malzemeleri için alışveriş yapacaksanız fakat marka takıntınız var. O zaman size tavsiyemiz alışveriş yapmadan önce marka araştırmaları yapmanızdır. Çünkü uygun fiyatlı gördüğünüz ürünlerden istediğiniz performansı alamayabilirsiniz. Bu sebeple tanınmış markaların ürünlerini tercih etmelisiniz. 

Ofis malzemeleri nelerdir, isimli yazımızda ofisinize alacağınız kırtasiye ürünlerini nerelerden almanız gerektiğini, ofis için gerekli olan kırtasiye malzemelerinden, fiyat ve markalarından bahsettik. Merak ettiğiniz diğer konular hakkında yazılarımızı takip edebilirsiniz.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.