Okul Öncesi Kırtasiye Malzemeleri Nereden Alınır?

15-09-2020 11:02
Okul Öncesi Kırtasiye Malzemeleri Nereden Alınır?

Okul Öncesi Kırtasiye Malzemeleri Nereden Alınır?

Okul öncesi kırtasiye malzemeleri nereden alınır konusu, kreş ya da anaokuluna başlayacak çocuğu olan ailelerin araştırdığı bir konudur. Hem bütçe dostu olan hem de çocuklarının ihtiyaçlarını göz önünde bulunduracak kırtasiye malzemeleri almak istisnasız her velinin amaçladığı bir konu olmuştur. Online satışta en üst noktada olan ürünseç sitemizden hemen satın alabilirsiniz. Okul kırtasiye alışverişi için linke tıklayınız.
 
Pandemi döneminde çocuklarınız için yapacağınız okul malzemesi alışverişini internet üzerinden yapmanız kesinlikle daha sağlıklı olacaktır. Bu noktada hem kendi hem de çocuğunuzun sağlığını göz ardı etmemelisiniz. Fakat illa da ürünleri görüp almayı tercih ederseniz de önlemlerinizi alarak alışverişinizi tamamlamanızı tavsiye ederiz. 

Okul Öncesi Kırtasiye Malzemeleri Listesi 
Okul öncesi kırtasiye malzemeleri listesi her okula ve öğretmene göre değişiklik gösterse de genel çerçevede değişmeyen ürünler vardır.
Bu ürünler;

Kuru boya kalemleri
Pastel boya 
Sulu boya
Yapıştırıcı
Kurşun kalemler
Fon kartonu, el işi kağıtları gibi farklı niteliğe sahip kağıtlar
Makas
Oyun hamuru
Şeffaf bant
Pul
Balon
Lastikli veya kutu klasör

Bu örnekler ihtiyaç dahilinde çoğaltılabilir. Malzemeler çocuğunuzun dönem boyunca birçok alanda faaliyet yapmasını sağlamaktadır.
 
Bu sayede çocuğunuzun motor gelişimi, el-göz koordinasyonu, kas gelişimi ve sosyal gelişimi büyük oranda sağlanmaktadır. Okul öncesi kırtasiye malzemeleri bu açıdan oldukça önemlidir.
 

Okul Öncesi Kırtasiye Malzemeleri Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler


Okul öncesi kırtasiye malzemeleri alırken dikkat etmeniz gereken pek çok parametre vardır. Özellikle 0-6 yaş grubundaki çocuklarınıza yapacağınız ürün seçiminde sağlık kıstaslarına önem vermelisiniz.
 

İşte temel anlamda dikkat etmeniz gerekenler;

1.Okul öncesi alışverişlerinde, öğretmenlerin verdiği malzeme listesini kesinlikle dikkate almalısınız. Bu listede çocuğunuzun dönem boyunca yapacağı faaliyetlere yardımcı olacak materyaller mevcuttur.
2.Öğretmenlerin verdiği listelerde genelde marka verilmektedir. Fakat markayı opsiyonel olarak sunan listelerde marka seçimi tamamen veliye kalmıştır. Bu noktada çocuğunuza zarar vermeyecek bilindik markaları seçmelisiniz.
3.Seçeceğiniz markanın ürünlerinin TSE’ye uyumlu olduğundan emin olun. Çeşitli testlerden geçmiş ürünlerin çocuğunuzun sağlığını tehdit etmeyeceğinden emin olmalısınız.
4.Küçük yaş grubuna alışveriş yaptığınızı unutmayın. Bu sebeple parçaları çıkabilecek ürünleri tercih etmeyin. 
5.Çocuğunuzun alerji ve diğer sağlık durumlarını göz önünde bulundurarak ürün tercihi yapın. Ürünlerin içinde yer alan malzemeleri inceleyin. Özellikle dermatolojik testlere tabi tutulmuş markaların ürünlerini seçin.
6.Bütçeniz dahilinde lisanslı ürünleri tercih etmeye özen gösterin. Merdiven altı işletmelerde hangi koşullarda bilinmeyen ürünlerden çocuklarınızı uzak tutun.

Okul Öncesi Kırtasiye Malzemeleri Fiyatları

Okul öncesi kırtasiye malzemeleri fiyatları birçok faktöre göre değişiklik göstermektedir. Öğretmenlerin verdiği ihtiyaç listesi, marka tercihleri ve ürün çeşitliliği bu konuda en çok göze çarpan faktörlerdir. Online platformlarda yaptığınız fiyat araştırmalarında her bütçeye uygun ürün ve markayı görebileceksiniz. Sitemiz içerisinde yer alan ürünlere de göz atarak fiyat kıyaslaması yapabilirsiniz. 
Okul öncesi kırtasiye malzemeleri nereden alınır isimli yazımızda, okul öncesi malzeme listeleri, ürün seçiminde dikkat edilmesi gerekenlerden ve fiyatlardan bahsettik.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.