Suluboya Çeşitleri Nelerdir? Suluboya Nedir?

24-06-2020 14:24
Suluboya Çeşitleri Nelerdir? Suluboya Nedir?

Suluboya Çeşitleri Nelerdir? Suluboya Nedir?

 
Su ile harmanlanıp, kullanılan boya çeşididir. Sulu boyanın birçok renk seçeneği bulunur. Sulu boya zemini üzerinde, boya kalıpları bulunur. Bunlar kuru şekildedir. Fırça ve su yardımıyla bu boyalara batırarak, kullanılır hale getirebilirsiniz. Sulu boyanın daha etkili sonuç vermesi için, suya güzel batırıp, renk paleti üzerinde dolandırmanız gerekir. Sulu boya ile harika çalışmalar yapabilirsiniz, Önemli olan suyu sık sık değiştirmelisiniz. Ayrıca fırçayı boyaya iyi bir şekilde batırmalısınız.

Sulu Boya Çeşitleri Nelerdir?


Sulu boya seçimi yaparken zorlanabilirsiniz. Bu alada birçok ürün ve marka mevcuttur. Sulu boyalar, 12’li, 21’li, 24’lü, 36’lı renk seçenekleri bulunur. Ürünsec.com da bulunan sulu boya çeşitlerini gelin birlikte inceleyelim. Sulu boya alırken renk çeşidinin fazla olması bir avantajdır.

Alpino Jumbo Suluboya 12’li


12 renkten oluşan bu ürün canlı ve mat renklere sahiptir. Ayrıca ürün yanında suluboya fırçası hediyedir. Alpino Jumbo Suluboya 12'li linkte...

Fatih Suluboya 12 renk


Canlı renk seçenekleriyle, yapılan çalışmalarda istenilen sonuçları verir. Sağlığa zararlı madde içermeyen bu üründe kağıt ve benzeri zeminlerde etkili sonuçlar alabilirsiniz. Fatih Suluboya 12 Renk linkte.

Van Gogh SuluBoya 12+3'li Resim Defteri Hediyeli


Van gogh suluboya seti ergonomik tasarımı ve rahat kullanımı çok tercih edilen suluboya setleri arasındadır. Van gogh boya Van Gogh,  Marten Talens tarafından kuruldu Royal Talens şirketi yağlı boya, akrilik boya, pastel, suluboya üretmektedir. 1899 yılında kurulmuştur. Van gogh sulu boya ile harika resimlere imzanızı atacaksınız. Pek çok ünlü sanatçı suluboya resimler ile ün kazanmıştır. Van gogh suluboya 12'li, 24'li stoklarımızda mevcuttur. Van gogh suluboya seti linkte.

Pelikan Suluboya 22 renk


22 renkten oluşur.  Koyu tonlardan, açık ve pastel tonlara kadar birçok renk seçeneği bulunur. Pelikan Suluboya Seti linkte.

Adel Suluboya 30 ml 21 renk


Renk skalası parlak ve kapatıcı renklere sahiptir. Renk karışımları oldukça geniş kullanım seçeneğine sahiptir. Ürün yanında fırça hediyesi mevcuttur.

Sulu boya alanında diğer marka ve ürünleri görmek için

Sulu boya çeşitleri için  linki ziyaret ederek, ürün seçimi yapabilirsiniz.

Sulu Boya Lekesi Nasıl Çıkar?

Boya yaparken, o anın rehavetine kapılıp boyaların farklı yerlere bulaşmasına neden olabilirsiniz. Eğer halıya döküldüyse ve halı açık renkliyse bu sorun büyüktür. Ürün dökülür dökülmez özel temizleyici ürünlerle silebilirsiniz. Ya da sabun kullanarak lekenin azalmasına yardımcı olabilirsiniz. Leke çıkmazsa kuru temizlemeden destek alabilirsiniz. Bu konuda tavsiye vermemiz gerekirse, boya çalışmalarına başlamadan önce, önünüze bir çarşaf sererek boya dökülmesini daha aza indirebilirsiniz. Ayrıca bu çalışmaları halısız ortamda yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Özellikle fayans ve parke gibi alanlarda yapmanız, boyanın kolaylıkla çıkmasını sağlayacaktır. Bu alandan temizlik yapmak için ıslak bezle silmeniz yeterli olacaktır.

Sulu Boya Fırçası Nasıl Olmalıdır?

Sulu boya çalışmalarında en önemli nokta fırça seçimidir. En inceden en kalına kadar birçok fırça seçeneği bulunur. Yapılacak olan resme ve çalışmaya göre fırça farklılık gösterir. İnce detaylar için ince fırçalar kullanırsanız, çalışmalar daha kusursuz olur. Sulu boya fırçaları numara şeklindedir. Bu numaralardan incelik, kalınlık durumunu belirleyebilirsiniz. Sulu boya çalışması bittikten sonraki detay sulu boya fırçası temizliğidir. Fırçaya ne kadar güzel bakarsanız, kullanım süresi de o kadar uzun sürer. Çalışma bittikten sonra fırçadaki boyayı, Çalışmanız için hazırlamış olduğunuz suya batırın. Kalan yoğunluğu peçeteyle alın. Sonrasında, fırçayı ılık su altına alarak, elinizde ovuşturarak yıkayarak kurumaya bırakın. 

Hazneli Suluboya Fırçası

Ayrıca son zamanların trendi olan hazneli sulu boya fırçasını da tercih edebilirsiniz. Bu ürünler adından da anlaşıldığı gibi içerisine su ekleme alanına sahiptir. 6 ml. Kapasiteli su haznesi bulunur. Bu alana su ekleyerek çalışmalarınızı kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu özelliklere sahip olan Faber castell hazneli sulu boya fırçası bulunur. Diğer ürünler için sitemizi ziyaret ederek, ürünler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Hazneli sulu boya fırçası ile kolaylıkla çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Bu ürün size zamandan kazanç sağlayacaktır. Hazneli sulu boya temizliği, işiniz bittikten sonra su koyulan alana su doldurarak çalkalayın. Su berraklaşana kadar bu işlemi uygulamalısınız. Eğer temizlemeden başka bir çalışma yaparsanız. İçerisindeki boya kurur ve gerçek renkleri alamazsınız.

Suluboya Fiyatları

Suluboya alırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta renk seçeneğidir. Sonrasında suluboya fiyatlarına dikkat etmek gerekir. Ürün fiyatları marka ve suluboya skalasındaki renk sayısına göre değişiklik gösterir. urunsec.com sitesinde zaman zaman kampanyalar olabilmektedir. Buraları takip ederek, sipariş verebilirsiniz.  Ürünler ve fiyatlar için web sitemizden kolaylıkla görebilirsiniz.


 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.