TYT Deneme Önerileri 2021

19-10-2020 11:56
TYT Deneme Önerileri 2021

TYT Deneme Önerileri 2021

TYT deneme önerileri, TYT’ye girecek adaylar tarafından en çok aratılan cümlelerin başında gelir. Çünkü sınavda iyi bir sonuç elde etmek isteyen adayların, kendilerine en uygun deneme setini almaları gerekir. Ben de bu yazımda TYT deneme önerisi yaparak biraz olsun kafanızdaki hangi denemeyi alsam sorusuna cevap bulmak istiyorum. Bu yazımda sadece genel denemelere yer vereceğim fakat gelecek yazılarda bölüm denemelerini de sizler için ayrı ayrı inceleyeceğim. 

TYT Deneme Önerileri

Sadece TYT değil herhangi bir ÖSYM sınavında başarılı olmak için sadece soru bankalarından soru çözmek yeterli olmaz. Öğrencilerin hangi aşamada olduklarını görebilmeleri adına bol bol deneme çözmeleri gerekir. Bu yüzden sınava en yakın denemeyi almak oldukça önemlidir. TYT deneme önerileri listemde en iyi yayınların en iyi denemelerini sizler için derledim. 
 
 
 TYT Hazırlık Kitapları - Bilinçsel Yayınları

Bilinçsel Yayınları En İyi Hocalar Karması 5 Deneme Sınavı

Yazarlık tecrübesi olan alanında yetkin hocaların bir araya gelerek oluşturduğu hocalar karması bu sene piyasaya çıkan denemeler arasında en iddialısı olarak görünüyor. Her dersin soruları branşında kendini ispatlamış ve yazarlık tecrübesi olan hocalar tarafından hazırlanmış. Ayrıca sorular hazırlanırken yeni nesil ÖSYM soruları ve MEB kazanım testleri de göz önünde bulundurulmuş. Benim denemeye ulaşıp inceleme fırsatım oldu. Sorular gerçekten hoşuma gitti, zorluk seviyesi olarak tam ÖSYM ayarında. Hatta siz de satış sayfasından denemedeki örnek soruların bazılarını görebilirsiniz. Her denemenin sonunda motive edici sözlerin ve görsellerin olması da denemelere ayrı bir güzellik katmış. 5 denemedeki soruların tamamının çözümü Bilinçsel Yayınları Youtube kanalında videolu şekilde yapılmış. Kısaca farklı, kaliteli, motive edici bir deneme çözmek istiyorsanız Bilinçsel Yayınları En İyi Hocalar Karması 5 Deneme Sınavı tam size göre!

Bilinçsel Yayınları TYT Güçlü Üçlü Deneme Seti

Hız, kazanım, motivasyon sloganıyla yayın hayatına güçlü bir giriş yapan Bilinçsel, En İyi Hocalar Karması’na benzer formatta Güçlü Üçlü Deneme Seti’ni de piyasaya sürdü. En İyi Hocalar Karması’nda yer almayan hocalara da yer verilen bu deneme setinde, alanında uzman yazarlık tecrübesi olan hocalar soruları hazırlamışlar. Farklı, daha önce görmediğiniz bir deneme çözmek istiyorsanız Güçlü Üçlü Deneme Seti’ni kesinlikle tavsiye ederim. 

Delta Yayınları TYT Atak 5 Deneme Seti

Yine içinde 5 adet deneme olan, alanında uzman hocalara hazırlatılmış ve çok kişi tarafından bilinmeyen bir deneme seti. Ben kendim alıp soruları teker teker incelemedim fakat internette yapılan yorumlar genel olarak olumlu. Fiyat olarak da türevlerinden daha uygun fiyata sahip olduğu için Atak denemelerine de listemde yer vermek istedim. Ne kadar çok soru çözer, ne kadar farklı soru tipi tanırsanız sizin için o kadar iyi olur. Bu yüzden bence Delta Yayınları’na da bir şans verebilirsiniz.

Palme YKS TYT 10 Deneme Seti

Palme, kaliteli sorularıyla kendini YKS alanında ispatlamış yayınların başında gelmektedir. Konu anlatım kitapları ve soru bankaları da çok kaliteli olan Palme’nin, deneme seti de bir o kadar faydalı sorulara sahip. Fiyat olarak bakıldığında listedeki diğer denemelere göre birazcık yüksek görülebilir. Ancak içinde 10 adet, yani Bilinçsel ve Delta’ya göre iki kat daha fazla deneme olduğunu unutmamakta fayda var. 

Bilgi Sarmal Frekans 4’lü TYT Deneme Seti

Özellikle son yıllarda adını sıkça duyurmayı başaran Bilgi Sarmal kaliteli kitapları ve denemeleriyle öne çıkıyor. Frekans denemeleri zorluk olarak orta seviye diye geçse de ÖSYM sorularına yakın zorluk seviyesine sahip. Bilgi Sarmal soru çözüm uygulamasında Frekans Denemelerinin çözümleri de yer alıyor. 

Tonguç Akademi TYT 5 Deneme Seti

Buraya kadar yer verdiğim denemelerin hepsi orta ve ortanın üstü zorluk seviyesine sahipti. Fakat Tonguç Akademi TYT 5 Deneme Seti zorluk olarak kolay diyebileceğimiz bir seviyede. Konulara daha tam hakim olmayıp deneme çözmek isteyenlere ya da orta seviye deneme çözerken zorlananlara başlangıç aşaması için bu seti önerebilirim. 

Endemik Yayınları TYT Deneme Seti

Zor, düşündürücü, kaliteli bir TYT denemesi çözmek isteyenler bu denemeyi tercih edebilirler. ÖSYM özellikle son yıllarda bilginin yanında öğrencilerin düşünebilme, yorum yapabilme yeteneklerini de ölçecek sorular hazırlıyor. Endemik TYT Deneme Seti de tam olarak bu özelliği ile öne çıkıyor. Zor ve düşündürücü sorular görmek istiyorsanız Endemik Yayınları'nı tercih edebilirsiniz.

ÜçDört Beş Yayınları TYT 6’lı Deneme Seti

YKS’ye girecek adaylar tarafından en çok tercih edilen deneme setlerinin başında ÜçDörtBeş’in 6’lı TYT denemesi gelmektedir. ÖSYM kalitesinde ve zorluğunda harika sorulara sahip olan bu denemeye, çoğu öğrenci tarafından bilindiği için listenin sonunda yer vermek istedim. Bana göre YKS’ye girecek her aday mutlaka ÜçDörtBeş yayınları kullanmalıdır. 

Bu yazımda YKS’ye girecek adaylar için TYT deneme önerileri yapmaya çalıştım. Soru ve görüşlerinizi ya da varsa kendi tavsiyelerinizi yazının yorum kısmından paylaşabilirsiniz. Şimdiden herkese sınavda başarılar dilerim.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.