TYT Paragraf Deneme Önerileri 2021

14-11-2020 09:08
TYT Paragraf Deneme Önerileri 2021

TYT Paragraf Deneme Önerileri 2021

TYT paragraf deneme önerileri, üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler tarafından en sık aratılan cümlelerin başında gelmektedir. TYT Türkçe’de çıkan paragraf soru sayısının fazla olması, dil bilgisi sorularının uzun metinlerle harmanlanıp sorulması öğrenciler için paragraf sorularının önemini bir hayli artırmıştır. Son ÖSYM sınavlarına bakacak olursak sadece Türkçe’de değil matematikte çıkan problemlerin bile uzun paragraflar şeklinde sorulduğunu görebiliriz. Ben de bu yazımda piyasadaki en iyi TYT paragraf soru bankalarını sizler için derledim. 

TYT Paragraf Deneme Önerisi 2021

Gerçek sınavda paragraf sorusu kaçırmamak için sınava hazırlık sürecinde doğru kaynak seçimi yapmak oldukça önemlidir. Sizi bu zahmetten kurtarmak için listemde piyasadaki en iyi paragraf denemelerine yer vermeye çalıştım. Siz de kendinize uygun olanı seçip kullanabilirsiniz.

Bilinçsel Yayınları TYT Testmatik Paragraf Deneme Sınavları

Bilinçsel yayınları bu sene çıkardığı denemelerle 2021 yılına hızlı bir giriş yaptı. Hem genel denemeler hem de bölüm denemeleri ile öğrenciler için kaliteli sorular üretti. Testmatik de oldukça başarılı bir paragraf denemesi olmuş gibi duruyor. Alanında uzman hocalar ve ekip tarafından hazırlanan, MEB kazanım testleri ve yeni nesil ÖSYM soruları ile bire bir uyumlu bu denemeyi gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz. Soruların her biri çözümlü. Youtube üzerinde Bilinçsel Yayınları kanalından soru çözümlerine ulaşabilirsiniz. Denemeyi yayınlanmadan önce inceleme fırsatım oldu. Şunu söyleyebilirim ki, soruların iç içe olmaması her soruya daha kolay odaklanılmasını ve denemenin ferah ferah çözülmesini sağlıyor. 

Limit Yayınları TYT Kronometre Paragraf Denemeleri

Gerçek sınava yakın bir paragraf denemesi çözeyim, zorluk olarak ÖSYM’ye yakın olsun diyorsanız kronometre denemesi tam size göre. Eğer paragraf konusunda çok iyi değilseniz bu kitabı çözmeyi biraz erteleyebilirsiniz. Öncesinde daha kolay denemeler çözüp ardından bu denemeye geçerseniz sizin için daha faydalı olacaktır. 

Tonguç Akademi Paragrafik

Paragrafik diğer denemelere göre daha farklı bir tarzda karşımıza çıkıyor. İçinde 4’lü, 8’li, 16’lı ve 32’li olmak üzere 4 çeşit deneme var. Tonguç yayınları bu denemeyi öğrencilerin odak problemini çözmek amacıyla çıkardığını söylüyor. İlk başta 4’lü denemelerle başlayan kitap ilerledikçe 8’li, 16’lı ve 32’li denemelerle devam ediyor. Eğer paragraf konusunda çok iyi değilseniz Paragrafik ile güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Fakat bu deneme setini çözdükten sonra Bilinçsel Yayınları Testmatik tarzında ÖSYM ile bire bir uyumlu ikinci bir paragraf denemesi çözmenizi tavsiye ederim. 

Akıllı Adam Yayınları YKS Paragraf 25 Deneme 

Paragraf denemeleri arasında en popüler olanlarından birisi de Akıllı Adam Yayınları’nın paragraf denemesi. Şimdi soru yakalamanın tam zamanı sloganıyla ÖSYM tarzına yakın sorular üreten bu paragraf denemesini de sınava hazırlanırken kullanabilirsiniz. Zorluk olarak orta ile zor arasında olduğunu söyleyebilirim. 

ÖSYM Tipi Paragraf 40 Deneme Sınavı — Tercih Akademi Yayınları

ÖSYM’ye yakın zor bir deneme seti arıyorsanız Tercih Akademi Yayınları’nın paragraf denemesine de bir şans verebilirsiniz. Yeni nesil sorulara uygun bu denemeyi çözerek paragraf sorularında hız kazanacaksınız. 

Tonguç Akademi Paragrafiks

TYT’ye giren öğrencilerin sınav anında yaşadığı en büyük problem şüphesiz süre sıkıntısıdır. Tonguç Akademi’de bu soruna çözüm olması için Paragrafiks denemelerini çıkarmış. Bu denemeseti, ÖSYM tarzında uzun ve zor sorularla öğrencilerin süre yönetimi konusunda kendilerini geliştirmelerine olanak sağlıyor. 

Bu yazımda sizlere TYT paragraf deneme önerileri yapmaya çalıştım. Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Listede yer verdiğim denemelerin tamamını ÜrünSeç üzerinden satın alabilirsiniz. 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.