TYT Problemler Deneme Önerileri 2021

18-01-2021 15:43
TYT Problemler Deneme Önerileri 2021

TYT Problemler Deneme Önerileri 2021

Problemler, TYT’deki en belirleyici konulardan biridir. Gerek matematikte neredeyse soruların yarısını problemlerin oluşturması, gerekse diğer konulardaki soruların bile tıpkı problemler gibi uzun ve anlaşılması zor oluşu bu konuyu bir hayli belirleyici hale getirmiştir. Dolayısıyla TYT’de iyi bir puan almak isteyen adaylar problemlere çok iyi çalışmalıdırlar. TYT problemler deneme önerileri yazımda sizlerle en doğru kaynakları paylaşarak çalışmanıza katkı sağlamak istiyorum.

TYT Problemler Deneme Önerileri

Gerçek sınavda problemlerden soru kaçırmamak için bol bol soru çözülmesi gerekir. Normal denemelerin ya da soru bankalarının problemler kısmı olsa bile bence problemleri için ayrıca bir deneme alınmalıdır. Bu listede yer verdiğim bütün denemeleri gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz. Piyasada kaliteli TYT problemler denemesi az olduğu için iyi olduğunu düşündüğüm problem kitaplarından da bu listede bahsedeceğim.

Bilinçsel Yayınları TYT Testmatik Problemler Deneme Sınavları

Bilinçsel Yayınları, bu sene piyasaya çıkardığı denemelerle öğrencilerin en çok tercih ettiği markalardan biri haline geldi. Testmatik Problemler Deneme Sınavları; yeni nesil ÖSYM soruları, gerçek TYT ile aynı zorluk seviyesine sahip olması gibi özellikleriyle diğer denemeler arasında öne çıkmaktadır. Eğer farklı bir yayın çözmek, farklı sorular görmek istiyorsanız bu deneme sınavını kesinlikle almalısınız. Fiyat konusunda da içindeki soru sayısına göre oldukça uygun olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca soruların tamamının video çözümlü olması da büyük bir avantaj.
 

Apotemi Problemler 

Problemlerde soru kaçırmamak için sadece problemlerden oluşan bir soru bankası ve bir adet deneme mutlaka çözülmelidir. Apotemi problemler, piyasadaki en kaliteli sorulara sahip kitaplardan biridir. Eğer zorlayıcı, sınava yakın sorular çözmek istiyorsanız bu kitaba da mutlaka atmalısınız.

Şenol Hoca Çıtır Çerez Problemler

Listenin ilk iki sırasında yer verdiğim Bilinçsel Yayınları ve Apotemi’nin problemleri genelde orta zor arası bir zorluk seviyesine sahip. Henüz temel oluşturmamış, kolay sorularla başlamak isteyen adaylar ise Şenol Hoca Yayınlarının Çıtır Çerez Problemlerini tercih edebilirler. Kitap hazırlanırken 3 amaç göz önünde bulundurulmuş; temel oluşturmak, pratik yapmak ve hız kazanmak. 

Karekök Yayınları Rutin Olmayan Problemler

Yine orta seviye zorluğa sahip bir kitap önerisiyle karşınızdayım. Karekök, yıllardır TYT alanında en çok tercih edilen yayınlardan biri halinde. Rutin Olmayan Problemler kitabı da gerçekten kaliteli sorulara sahip. Tıpkı Bilinçsel gibi sorularının da tamamı video çözümlü.

Kariyer Meslek Kolaydan Zora Problemler Deneme Sınavları

Fiyat olarak piyasadaki diğer denemelerle kıyaslandığında daha uygun olan bu deneme de listemize girmeye hak kazanıyor. Denemede yer alan soruların tamamı çözümlü ve yeni nesil ÖSYM soruları göz önünde bulundurularak hazırlanmış. 

Yüzde Yüz Yayınları ÖSYM Tadında Güncel Problemler

Toplamda 335 çözümlü sorunun yer aldığı bu problemler kitabı da orta derece bir zorluğa sahip. Kitabın adından da anlayabileceğiniz üzere ÖSYM tarzına uygun sorulardan hazırlanmış. Farklı bir yayın denemek isterseniz Yüzde Yüz Yayınlarına da bir şans verebilirsiniz.
Bu yazımda TYT Problemler Deneme Önerileri yapmaya çalıştım. Listede yer verdiğim bütün kitapların kaliteli olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Fakat benim tavsiyem Bilinçsel Yayınları Testmatik Problemler Deneme Sınavları
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.